FA EN AR RU FR CHI

ارائه مدرک آزمون سامفا براي کليه دانشجويان غيرايراني

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی غیرایرانی بورسیه

پیرو نامه وزارت علوم به دانشگاهها در خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی غیرایرانی بورسیه، اعلام می گردد نظر به اینکه تعدادی از دانشجویان غیرایرانی بورسیه در مرحله دفاع پایان نامه و فارغ التحصیلی می باشند، لذا ارائه دانشنامه و ریزنمرات به ایشان بدون ارائه گواهی قبولی آزمون سامفا بلامانع بوده و در خصوص سایر دانشجویان بورسیه که اتمام دوره تحصیلی آنان پس از بهمن ماه 1397 می باشد، ارائه دانشنامه وریزنمرات به این گروه (به غیر از اتباع افغانستان و تاجیکستان) منوط به ارائه گواهی قبولی در آزمون فوق الذکر است. لازم به یادآوری است که سومین آزمون سامفا در دی ماه 97 برگزار می گردد و دانشجویان جهت کسب اطلاعات چگونگی ثبت نام و شرکت در آزمون سامفا به آدرس پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور www.sanjesh.org مراجعه نمایند.