کتابچه اصول ایمنی کار در آزمایشگاه

30 05 2017
کد خبر : 4075937
تعداد بازدید : 2281

عدم رعایت قوانین و یا کم توجهی به اصول ایمنی کار در آزمایشگاه می تواند برای سلامت کاربران بسیار خطرآفرین باشد. لذا جهت پیشگیری از حوادث احتمالی محیط کار آزمایشگاه کتابچه اصول ایمنی کار در آزمایشگاه آماده شده که با اشاعه فرهنگ رعایت موارد ایمنی در بین دانشجویان، پژوهشگران و کارشناسان آزمایشگاه ها، از بروز حوادث احتمالی پیشگیری کند.

دسته بندی :
audiences

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

01 08 2023

درخواست سنوات دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی تمامی مقاطع تحصیلی

قابل توجه دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری   بدینوسیله به اطلاع می رساند حداکثرمدت مجاز تحصیل دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی مقاطع کارشناسی تا پایان ترم ١٠ ، کارشناسی ارشد تا پایان ترم ٦ و دکتری تا پایان ترم ١٠ می باشد لذا آن دسته از دانشجویانی که مطابق تقویم آموزشی دانشگاه تا پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 فارغ التحصیل نمی شوند، در صورت دارا بودن مدارک و مستندات مبنی بر خاص بودن مندرج در آیین نامه ی شورای بررسی موارد خاص ،  لازم است جهت اخذ سنوات برای نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402  ابتدا در سامانه سجاد به آدرس اینترنتی https://portal.saorg.ir ثبت نام نموده و پس از اخذ کد رهگیری، از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه و بارگذاری مدارک و مستندات خاص بودن شرایط، گزینه مجوز ادامه تحصیل را در بخش فرم های درخواست، ثبت و ارسال نمایند لازم به ذکر است دانشجویان محترم پس از ثبت درخواست مجوز، به ارجاعات، گردش کار و مفاد یادداشت همکاران محترم توجه نموده و نسبت به رفع نواقص اقدام نمایند. ضمنا در صورت موافقت شورای بررسی موارد خاص دانشگاه، نامه درخواست سنوات ارفاقی حداکثر تا یک هفته پس از تاریخ صدور نامه موافقت شورای فوق، به آدرس محل سکونت دانشجو ارسال(پست) خواهد شد لذا دانشجویان مطابق مفاد رونوشت نامه، می بایست به مراکز پلیس+ ١٠ محل سکونت مراجعه و نتیجه را ازطریق سایت دانشگاه گیلان در قسمت ارتباط بامسئولین،ارتباط بامعاونت آموزشی با اسکن درقسمت فایل الصاقی باذکر مشخصات کامل ارسال نمایید. درغیر اینصورت پس از سپری شدن مهلت قانونی ٣ ماهه از پایان سنوات قبلی، مسئولیت مخالفت و جلوگیری از تحصیل بر عهده دانشجویان خواهد بود.   توجه ١: دانشجویان مشمول معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد با قبولی تکمیل ظرفیت که در نیمسال اول همان سال ورودی در سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مشغول به تحصیل بوده اند، از نظرمقررات وظیفه عمومی تاریخ شروع به تحصیل آنان از نیمسال اول محاسبه می شود لذا لازم است همانند سایر دانشجویان با شرایط فوق، از طریق سامانه جامع آموزش درخواست مجوز ادامه تحصیل را ثبت و ارسال نمایند.   توجه ٢ (مهم): از نظر مقررات وظیفه عمومی، مرخصی تحصیلی بدون احتساب و حذف ترم، جزء تعداد سنوات تحصیلی دانشجو محسوب شده و منجر به افزایش سنوات مجاز تحصیلی دانشجو نخواهد شد لذا لازم است این قبیل دانشجویان همانند سایر دانشجویان مشابه، مطابق مفاد فوق، نسبت به اخذ سنوات در موعد مقرر اقدام نمایند.

28 06 2023

قابل توجه معرفی شدگان مرحله دوم آزمون مقطع دکتری نیمه متمرکز گروه فیزیک دانشگاه گیلان در سال 1402

گروه فیزیک دانشگاه گیلان ضمن تبریک و ارج نهادن به کلیه داوطلبانی که دانشگاه گیلان را برای ادامه تحصیل در دوره دکتری سال 1402 انتخاب نموده‌اند، به استحضار می‌رساند؛ ضروری است داوطلبانی که برای مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش عملی، بررسی سوابق آموزشی و پژوهشی) از طرف سازمان سنجش معرفی شده اند، به منظور ثبت نام الکترونیکی اولیه، به موارد مندرج در شیوه نامه موجود در لینک زیر مراجعه فرمایند: https://guilan.ac.ir/fa/article/3767579   پس از ثبت نام الکترونیکی اولیه داوطلبان، مصاحبه علمی و سنجش عملی به صورت حضوری و در تاریخ 11 و 12 تیرماه سال جاری در دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان (گیلان, رشت، خیابان نامجو، دانشکده علوم پایه) برگزار خواهد شد، که آدرس  Google Maps آن در لینک زیر قابل ملاحظه است: https://goo.gl/maps/rS8QYbeD7BBRWx2F7   محل برگزاری مصاحبه ها در سـاختمان شـهدای هسـته ای دانشـکده علوم پایه (سـاختمان شـماره 3 در نقشـه راهنمای سـاختمان های دانشکده علوم پایه) می باشد.  زمان دقیق مصاحبه ها ، در صفحه کاربری متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد. نکات ضروری: • ضرورت دارد؛ داوطلبان گرامی، نسخه الکترونیکی فرم شماره 1  را تا تاریخ پنجشنبه 8 تیرماه به آدرس ایمیل: guilan.phd.interview@gmail.com ارسال فرمایند. • ضرورت دارد؛ داوطلبان گرامی فرم شماره 1 را تکمیل نموده و نسخه پرینت شده آن به همراه کپی و اصل مستندات مربوطه را به کمیته مصاحبه کننده (در روز مصاحبه) در یک پوشه تحویل دهند (اصل مدارک به داوطلب بازگردانده خواهد شد). • اصل کارت ملی داوطلب به همراه کارنامه آزمون مرحله اول (آزمون متمرکز) دکتری سال 1402 در روز مصاحبه به کمیته مصاحبه کننده ارائه گردد.                        شماره تماس گروه فیزیک:  33323132-013   با آرزوی توفیق؛ گروه فیزیک دانشگاه گیلان

07 06 2023

آقای داود قیداری دانشجوی نمونه منتخب دریافت جایزه البرز 1402 از دانشگاه گیلان

بنیاد فرهتگی البرز در سال 1342 با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پزوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان بااستعداد ایرانی، از طریق اعطای جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی به همت مردی خیراندیش و نیک سیرت، مرحوم حسینعلی البرز تاسیس و وقف گردیده که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است. مراسم ملی اعطای جایزه البرز در بخش نخبگان به عنوان قدیمی ترین جایزه علمی کشور، هر ساله با همکاری بنیاد ملی نخیگان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نیمه اردیبهشت برگزار می گردد. لازم به ذکر است دانشجویان واجد شرایط می توانند سالانه و پس از انتشار فراخوان جایزه البرز، با مراجعه به نشانی www.alborzprize.ir نسبت به ثبت نام و شرکت در این رقابت علمی اقدام نمایند. آقای داود قیداری، دانشجوی دکتری رشته شیمی، در سال جاری برگزیده دانشگاه گیلان و شایسته دریافت جایزه البرز 1402 گردیده و در نیمه اردیبهشت ماه، جایزه خود را در حضور نمیانده محترم ولی فقیه و ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه و وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مرکز همایشهای بین المللی صداوسیما دریافت داشته اند. ضمن تبریک به ایشان، موفقیت روزافزونشان را از خداوند متعال خواستاریم.

24 05 2023

پذیرش دانشجوی دوره دکتری دانشکده علوم پایه

بدین وسـیله به اطلاع داوطلبان آزمون دکتری سال 1402 می رساند، دانشـگاه گیلان در مرحله دوم آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1402 ، از بین پذیرفته شدگان واجد شرایط در مرحله آزمون کتبی متمرکز، از طریق بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه علمی و سنجش عملی، برای نیمسال اول سال تحصیلی 1403 - 1402 دانشجو پذیرش می نماید . داوطلبان می بایست در صورت احراز تمامی شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402 و پس از مطالعه شرایط و نحوه پذیرش، نسبت به ثبت نام اینترنتی و ارسال مدارک به صورت الکترونیکی اقدام نمایند.   اطلاعات مربوط به پذیرش دانشجوی دوره دکتری دانشکده علوم پایه   جدول زمانبندی مصاحبه دوره دکتری دانشکده علوم پایه   جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:   سامانه ثبت نام و مصاحبه دانشگاه گیلان

24 04 2023

ثبت اختراع ساخت دستگاه پوشش دهی الکتروترموفورز مغناطیسی راکتیو

آقای مجید صفری سخاوت دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه گیلان با همکاری دکتر فرهاد اسمعیلی قدسی عضو هیات علمی دانشگاه گیلان موفق به طراحی و ساخت دستگاه ابداعی برای نهشت فیلم های نازک شدند. در این دستگاه که "دستگاه پوشش دهی  الکتروترموفورز مغناطیسی راکتیو" است، از یک تکنیک ابداعی به نام الکتروترموفورز استفاده شده که در آن به طور همزمان تکنیک های الکتروفورز و ترموفورز به کار برده می­شود.  اساس کار دستگاه، حرکت ذرات در میدان الکتریکی می‌باشد. این دستگاه در دو مد میدان الکتریکی یکنواخت و میدان الکتریکی پالسی با فرکانس و الگوی موج های مختلف کار می‌کند. همچنین با به کارگیری گرادیان دمایی ذرات در مسیرهای مشخصی قابلیت حرکت پیدا می‌کنند. با افزایش یا کاهش دما علاوه بر تغییر پویایی ذرات، جهت حرکت آنها نیز تغییر می یابد. این ویژگی سبب تشکیل فیلم هایی با ساختار، مورفولوژی و ویژگی های فیزیکی متفاوت می شود. با استفاده از میدان مغناطیسی می توان در جهت گیری حرکت ذرات باردار نیز تاثیر گذاشت. این امر سبب می­شود که بازده نهشت کاهش نیابد. در ضمن دستگاه مجهز به سیستم گازدهی در محیط سل را داراست. از کاربردهای روش ابداعی می‌توان به ایجاد فیلم­های با محدوده ضخامت بسیار وسیع از چند نانومتر تا چند ده میکرومتر جهت ساخت قطعات مختلف اشاره نمود. ویژگی های دستگاه ساخته شده به صورت خلاصه عبارت است از: قابلیت تولید میدان الکتریکی یکنواخت امکان ایجاد انواع میدان‌های الکتریکی پالسی سینوسی، مثلثی و مربعی از ۱ هرتز تا ۴۰۰ کیلوهرتز تست قطعات الکتروکرومیک بکارگیری گرادیان دمایی قابل کنترل بکارگیری  میدان مغناطیسی قابل کنترل جهت افزایش بازده نهشت تزریق گاز به سلول نهشت حاوی سل برای فرآیند الکتروترموفورز راکتیو این دستگاه در آزمایشگاه سل ژل دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان ساخته شده است و با شماره 106755 و با طبقه بندی بین المللی  C25D 13/02 G03B 27/52 ; در اداره مالکیت معنوی - سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت اختراع رسیده است. در ضمن نتایج بدست آمده بوسیله این دستگاه به صورت مقاله ای  (https://link.springer.com/article/10.1557/s43578-023-01005-w) در Journal of Materials Research (JMRS)  با ایندکس ISI به چاپ رسیده است.